top of page
IMG_5927.JPG

Buitenleven ontwerpstudio

Waar natuur en ontspanning samen komen

Over Buitenleven Ontwerpstudio

Wie ik ben

Welkom bij Buitenleven Ontwerpstudio, ik ben Lotte en hoop jullie met mijn ontwerpen enthousiast te maken voor een groene en ontspannen buitenruimte.


Bij Buitenleven Ontwerpstudio geloof ik dat er in een goed ontworpen tuin een duidelijke balans moet zijn tussen natuur en ontspanning. Een creatieve relatie tussen opdrachtgever, tuinarchitect en landschap. Met oog voor detail en een passie voor natuur en bloemen, hoop ik samen de perfecte buitenruimte te ontwerpen, waar mens, natuur en design samen komen.


Met jarenlange ervaring in de bloemenbranche als bloemstylist, heb ik de overstap gemaakt naar tuinarchitect. Een droom die uitkomt, en wat ik hopelijk nog jaren mag doen. Mijn liefde voor tuinen wil ik overdragen aan de klant en samen zorgen voor een buitenruimte waar iedereen zich thuisvoelt. 

Al mijn ontwerpen worden met de hand getekend, en op maat gemaakt. Met als grootste doel dat de natuur ook in onze tuinen weer de ruimte krijgt.

Neem contact op
IMG_5928.JPG
IMG_0427.jpeg

Werkwijze

Stappenplan Tuinontwerp

Werkwijze compleet tuinontwerp

  • Intakegesprek en inventarisatie, eventueel op locatie.​

  • Tuinontwerp, schets op schaal en in kleur. Presentatie van het ontwerp.

  • Aanpassingen doorvoeren naar aanleiding van presentatie, definitief tuinontwerp maken.

  • Beplantingsplan maken

  • Oplevering complete tuinontwerp/inrichtingsplan

Met dit ontwerp kunt u een hovenier de tuin laten aanleggen, volledig naar uw wensen. Hierbij kan ik het contact met de hovenier onderhouden als u dat prettig vind, zodat het ontwerp volgens plan wordt uitgevoerd.

Ontwerpstudio Buitenleven Logo presentatie.jpg

Heeft u uw tuin door Buitenleven laten aanpakken? En wilt u hier graag iets over kwijt, laat dan gerust een berichtje achter!

Lotte

Neem contact op

Buitenleven Ontwerpstudio by Lotte
Van Speijklaan 21
1403 TT Bussum

06-30799457

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page