top of page

Even voorstellen

IMG_4248.jpeg

Over Buitenleven Ontwerpstudio

Wie ik ben

Welkom bij Buitenleven Ontwerpstudio, ik ben Lotte en werkzaam in het hart van 't Gooi, Bussum. Ik hoop jullie met mijn ontwerpen enthousiast te maken voor een ontspannen en groene tuin. Daarnaast maak ik je graag blij met allerlei duurzame en handgemaakte producten voor huis & tuin, te vinden in mijn webshop.

Bij Buitenleven Ontwerpstudio geloof ik dat er in een goed ontworpen tuin een duidelijke balans moet zijn tussen natuur en ontspanning. Een creatieve relatie tussen opdrachtgever, tuinarchitect en landschap. Met oog voor detail en een passie voor natuur en bloemen, hoop ik samen de perfecte groene buitenruimte te ontwerpen, waar mens en natuur in balans samen komen.

Met jarenlange ervaring in de bloemenbranche als bloemstylist, heb ik de overstap gemaakt naar tuinontwerper. Een droom die uitkomt, en wat ik hopelijk nog jaren mag doen. Mijn liefde voor tuinen wil ik overdragen aan de klant en samen zorgen voor een groene buitenruimte waar iedereen zich thuisvoelt. 

Al mijn tuin ontwerpen worden met de hand getekend, en op maat gemaakt naar jullie wensen. Met als grootste doel dat de natuur ook in onze tuinen weer de ruimte krijgt.

Daarnaast hoop ik jullie natuurlijk ook blij te maken met alle leuke vondsten die ik doe tijdens mijn speurtocht naar toffe handgemaakte producten.

Liefs,

Lotte

bottom of page