top of page

Feestdagen zijn op komst!

Bijgewerkt op: 17 nov. 2022

Nog een paar weekjes en dan barst het allemaal weer los, die fijne oude man uit Spanje komt er weer aan, wat een hoop rumoer en gezelligheid gaat veroorzaken (vooral in de huishoudens met kinderen). Hier gaat onze dochter het voor het eerst bewust mee krijgen met haar 3,5 jaar. 'Mama dan krijg ik heeeeel veel cadeautje toch?' Het consuminderen komt binnenkort nog aan bod in het opvoedschema...


En dan vlekkeloos erachteraan kerst en oud & nieuw, ikzelf ben dan nog eind november jarig, wat vooral vroeger altijd een hoop feestjes achter elkaar waren. Maar we hele gezellige dagen.


Zijn jullie team stress? Of team kom maar door met al die drukte en gezelligheid?


Ikzelf een combinatie van beide, echter door de burn out dit jaar denk ik dat ik het sowieso rustiger aan moet doen. Maar hoop wel binnenkort weer de energie van vroeger terug te vinden, zodat ik alles weer met een meer kinderlijke blije energie kan aangaan.Hoe dan ook, vind ik het allerleukste toch wel om tijdens die donkere dagen mijn huis te stylen. Ik doe dit dan het liefst subtiel en minimalistisch vanwege de al aanwezige drukte in het hoofd.


Ik haal vaak veel bestaande spullen weg, om ruimte en rust te creëren, vanuit daar ga ik aankleden, dit met in ieder geval een kerstboom en 1 van mijn grote vazen gevuld met bessen en/of kerstgroen. Als decoratie wil ik daar soms nog iets van gouden, groene en zwarte linten in hangen maar daar blijft het bij. En dit jaar natuurlijk de superleuke adventboom van Jurianne Matter.Zoek je nog leuke kadootjes of decoratie? Scroll eens lekker door de webshop, er komen constant nieuwe producten bij.Als kadootje wil ik graag nog de zepen van Blokzeep aanraden, nu ook met mooie cadeau verpakking. Zodat je een tof setje samen kan stellen. Hiermee geef je niet alleen super lekkere zepen cadeau, maar ook een stukje duurzaamheid, op weg naar een plastic vrije badkamer! Nieuwsgierig geworden? Go check it out!


Hebben jullie wilde plannen? Of wordt het een rustig jaartje?


Heel benieuwd hoe jullie dit aanpakken! Tips om de feestdagen op een relaxte manier door te komen zijn altijd welkom!


Liefs,

Lotte


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe draai

Comments


bottom of page