top of page

Nieuwe draai

Na een bewogen jaar, met veel grote veranderingen in mijn leven. Zit ik nu in een burn-out periode, wat vooral vermoeiend en zwaar is. Maar ook zorgt voor nieuwe inzichten.Waar krijg ik energie van?

Wat kost (te) veel energie?


Dat zijn vragen waar ik me op dit moment vooral mee bezig houdt, met daarnaast als huiswerk van de huisarts en praktijkondersteuner om in ieder geval een maand 'niks' te doen. Nu is dat als eigen ondernemer en moeder natuurlijk vrijwel onmogelijk. Maar laat ook duidelijk zien dat als je alles even loslaat, het leven ook gewoon doorgaat.


Het heeft me in ieder geval alvast één inzicht gegeven, dat de webshop en het staan op markten met de producten uit de webshop mij onwijs veel energie geven. Ook het inkopen en zoeken naar nieuwe 'schatten' is zo tof om te doen!Dus dit is waar ik me voorlopig dan ook op ga focussen, de tuinontwerpen gaan even op een laag pitje, met hier en daar een basisschets maar geen ingewikkelde grote technische projecten meer met porjectmanagement erbij.


De komende periode komen er allemaal nieuwe toffe producten in de webshop, uiteraard ook met oog op de feestdagen, dus hou insta en de webshop goed in de gaten.


Of kom gezellig langs op één van de markten:


  • 13 november 2022 I Trotsmarkt I Kasteel Groeneveld Baarn

  • 10/11 December 2022 I Trots Kerstmarkt I Kasteel Groeneveld Baarn


Een vriendin zij laatst: 'Niet perfect is ook goed'

Laten we dat maar als nieuw motto gebruiken, dan komen we er wel!


Veel liefs,

Lotte

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page