top of page

Webshop online!

Bijgewerkt op: 1 feb. 2022Speciaal om het (pluk)tuinieren nog leuker te maken voor jullie heb ik een webshop gemaakt met allerlei spullen die dit makkelijker, leuker en mooier maken. Van gereedschap tot vazen, maar ook cadeauartikelen, laat je verrassen: www.buitenleven-ontwerpstudio.nl/shopOnderaan de blog staat nog een leuke give away actie, wees er snel bij!


Blijmakers


Tenminste ik word hier blij van, jullie ook? Allerlei items om het (pluk)tuinieren te vergemakkelijken, en leuker te maken. Even een paar in het zonnetje zetten:

 • Gieters (5ltr) van P L I N T in het groen en wit met een gouden douche, hoe gaaf? En je planten (vooral die in potten) zijn hier dol op! (€64,95)

 • Houten bloemen- en kruidenpers, hier kun je wat pareltjes in vereeuwigen. (€9,95, ook leuk als cadeau!)

 • Supertoffe (water)kannen van The Table, ideaal om plukboeketten in te zetten. (€44,95 voor het hoge model, ook in een lager model te verkrijgen.)

 • Papiertouw dispenser, deze is handig om op te hangen in je schuur of keuken, je kunt zo een stukje touw pakken om jouw pluk boeket mee samen te binden. (€7,95 zonder schaar)

 • Bloemenschaar, die houten handvatten doen het 'm vind je niet? (€14,95)

 • RVS penwortelsteker, weet je nog die paardenbloemen?... weg ermee, inclusief wortel dus! (€13,95)

Uiteraard staat er nog veel meer tofs op de webshop, dit zal ik nog uitgebreid met jullie delen in de toekomst ;) je bent meer dan welkom om zelf even een kijkje te nemen: www.buitenleven-ontwerpstudio.nl/webshop

Alle producten pak ik persoonlijk voor je in, met net even dat kleine beetje extra aandacht om van het uitpakken een feestje te maken!


Plukboeketten maken

Binnenkort wil ik op de webshop ook workshops gaan aanbieden, hoe dit precies vorm gaat krijgen ben ik nog druk mee bezig. Wel het liefst live, maar ivm de huidige veranderende corona maatregelen, wacht ik hier nog heel even mee. Hopelijk mag het snel weer, het liefst natuurlijk van het voorjaar/zomer als alles bloeit. Dan kunnen we flink aan de 'pluk' met z'n allen!


Wie doet er straks mee? Volg mijn blogs, Insta of Facebook dan ben je snel op de hoogte als het zover is.
Kant- en klare beplantingsplannen (coming soon!)

Nog een onderdeel waar ik het jullie hopelijk makkelijker mee kan maken, zijn de kant- en klare beplantingsplannen, een soort kleuren op nummer voor je border.

Voor elk stuk in de tuin; schaduw, zon of daar tussenin. Ga ik een kant- en klaar pakket ontwerpen zodat je zelf aan de slag kan met het (op)nieuw aanplanten van je border.


Mijn doel: tuinen vergroenen.

Wist je dat je er zo voor zorgt om regenwater makkelijker in het grondwater te laten trekken. Maar ook bijen en andere insecten helpt bij het blijven bestaan (lees; echt nodig om alle groente en fruit te kunnen telen). Daarnaast ziet er gewoon veel gezelliger uit dan een tuin vol stenen.


Voordelen van een kant- en klaar beplantingsplan:

 • Kant- en klaar ;)

 • Het hele jaar door wat te zien

 • Een groene- en bloemrijke tuin

 • Kleursamenstelling passend bij jouw tuin

 • Voor een klein budget toch een 'Buitenleven' ontwerp.

Ik ben druk in de ontwerpfase van de beplantingsplannen, en hoop in maart de eerste online te kunnen zetten. Wat vinden jullie belangrijk bij een kant- en klaar beplantingsplan? Laat het me weten in de reacties van deze blog.Give Away!

De eerste 25 bestellers op de webshop ontvangen een cadeau om samen te vieren dat de webshop online is:

Een set van 4 van mijn eigen ontworpen ansichtkaarten (t.w.v. €5,95)
Excited!

Het is dus echt super spannend en nieuw dit allemaal, maar in het kader van;

 • Gewoon doen

 • Droom groot

 • Doe dingen waar je blij van wordt

 • Ondernemen is risico's nemen ;)

Dacht ik... hupsakee daar gaan we dan, ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik. Shop lekker met z'n allen, ik hoop de komende tijd nog meer leuke toevoegingen te vinden voor op de webshop om deze langzaam steeds een beetje te kunnen uitbreiden. Ennnn om jullie nog meer naar buiten te krijgen en te laten genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft.


Heel veel liefs,

Lotte


P.S. Mocht je feedback, tips of andere opmerkingen hebben.Of misschien wel iets wat je echt nog mist in de webshop... Let me know!35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe draai

Comments


bottom of page